20039
Book
In basket
Czy wiesz, że pomidor reguluje ciśnienie, marchewka poprawia kondycję oczu, łosoś obniża poziom trójglicerydów, a orzechy włoskie działają przeciwzakrzepowo? Tak, dieta ma niebagatelny wpływ na nasze zdrowie, a jeśli komponujemy ją mądrze, jedzenie może nas leczyć. W „Naturalnej farmacji” znajdziesz przepisy na dania pełne wartości odżywczych, przyrządzone ze składników, które zmniejszają ryzyko wystąpienia wielu schorzeń lub wręcz pomagają z nimi walczyć. Dowiedz się, co jeść, aby cieszyć się dobrą kondycją - mieć prawidłowy poziom cukru i cholesterolu, poprawić funkcjonowanie jelit, zabezpieczyć się przed nadciśnieniem oraz uniknąć wielu innych dolegliwości.
Availability:
Moszczenica - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 61 (1 egz.)
Notes:
Jedzenie, które leczy
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again