20039
Book
In basket
Jak samodzielnie upiec chleb? Smak i zapach tradycyjnego chleba jest niepowtarzalny. Dlaczego nie zacząc piec chleba w domu? Nasz poradnik opowiada o tym, jak dawniej pieczono chleb, a także zachęca do samodzielnego wypieku dzisiaj - zarówno w specjalnym piecu opalanym drewnem, jak i w zwykłym domowym piekarniku. Warto spróbować, by zyskać smaczne i zdrowe pieczywo, ale też ogromną satysfakcję z tworzenia czegoś niezwykłego, choć tak powszechnego. * Budowa tradycyjnego pieca * Gatunki zbóż i typy mąk do wypieku chleba * Chleb na zakwasie i na drożdżach * Przepisy na chleb i bułki oraz różne pikantne i słodkie wypieki.
Availability:
Moszczenica - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again